Een trouwpak van Douwe Beintema

Voor het perfecte trouwpak voor jouw bruiloft nodigen wij je graag uit in onze winkel in Drachten. Terwijl jouw gezelschap plaatsneemt aan onze bar op de speciale afdeling voor trouwpakken, zoeken wij samen met u het perfecte trouwpak uit onze gevarieerde collectie.

Met ‘s werelds bekendste merken als Van Gils en Wilvorst hebben wij altijd een pak die past bij jou, jouw voorkeur, jullie dag, maar houden wij ook rekening met de kleur van de trouwjurk van de bruid.

Het is gebruikelijk dat de bruid bij aanschaf van de jurk een staaltje van de stof mee krijgt. Indien je deze meeneemt bij het uitzoeken van jouw pak, zorgen wij voor de perfecte match. Ook mag de bruid contact met ons opnemen om de kleur en andere belangrijke eigenschappen van de jurk te laten weten.

Schoenen en accessoires

Bij een perfect pak horen bijpassende schoenen en accessoires. Wanneer wij samen met jou het complete pak hebben samengesteld mogen schoenen, sokken en een riem in een bijpassende kleur niet ontbreken. Speciaal voor jou kiezen we uit een grote kleurenwaaier de kleur van jouw trouwschoenen. In de fabriek in Italië worden deze schoenen, net als je riem speciaal voor jou in de juiste kleur gespoten. Hierdoor heb je unieke schoenen, speciaal voor jou gemaakt.

Wij nemen graag de tijd

Natuurlijk ben je bij ons altijd welkom, dus ook zonder afspraak. Wil je zeker weten dat wij meer dan genoeg tijd voor jou reserveren? Bel 0512-512082 of vul ons contactformulier in voor een afspraak met één van onze adviseurs.

Foto-impressie

Onze collectie wijzigt natuurlijk voortdurend. Toch willen we je alvast een indruk geven van onze trouwafdeling.